Doorgaan naar artikel
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Algemeen manager
Profiel

Eindelijk is daar de officiële trailer van de Uncharted-film. Al een tijdje wisten we dat er een Uncharted-film aan zat te komen, maar nu hebben we ook een releasedatum. Op 10 februari kunnen we genieten van Nathan Drake op het witte doek.

De film is niet gebaseerd op één van de games, maar heeft wat losse referenties naar verschillende delen. Zo is er bijvoorbeeld een mid-air scene waarin Nathan Drake een achtervolger probeert te lozen door eerder dan hem over een aantal vallende kratten terug het vliegtuig in te kruipen. Ook zien we een piratenschip dat wel heel erg lijkt op die van Uncharted 4

We kunnen in ieder geval concluderen dat de film zijn best doet om de games eer aan te doen, er zit genoeg actie in. Nathan Drake gaat weer op zoek naar een schat die niet op de kaart staat en zijn maatje Sully duikt ook geregeld op.

Toch is er wel één duidelijk verschil, Nathan Drake werd ingesproken door acteur Nolan North. Bovendien vervulde Nathan Fillion in een korte fan-film al de rol van Nathan Drake en wilde de wereld hem daarom graag in deze film zien. Nu zien we echter Tom Holland in de huid kruipen van Nathan. Laten we hopen dat hij fans kan overtuigen en misschien zelfs Fillion en North een beetje kan doen vergeten.

We zullen het 10 februari weten.