Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Wat we precies van het Pokémon GO Festival of Lights-event kunnen verwachten is nog niet bekend, anders dan de stickers die alweer enige tijd geleden zijn gevonden van Dedenne. Toen al speculeerden we op verschillende evenementen die er over de hele wereld zijn, waarbij lichtfestivals werden gehouden. In Nederland hebben we er ook twee en één van die twee valt precies tijdens het Pokémon GO Festival of Lights-event.

Dit zijn de stickers die toen zijn gevonden:

We hebben het dan over het GLOW Lichtkunstfestival in Eindhoven. Waar het evenement van 5 tot en 14 november plaatsvindt, is GLOW van 6 tot en met 13 november. Het lijkt overigens echt zeer toevallig te zijn dat beiden samenvallen, maar helemaal zeker is dat pas als de aankondiging van het Pokémon GO-event is geweest.

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.