Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Cobalion heeft in het verleden al een keer zijn bijzondere aanval gehad in Pokémon GO, maar Terrakion en Virizion nog niet. Daar komt nu verandering in. Ook deze twee Pokémon krijgen, wanneer ze volgende week vrijdag in het spel verschijnen, Sacred Sword als aanval. Een aanval die zeker goed is en daarmee de drie raidbosses en vooral de twee die hem nog niet hadden alsnog interessant maken.

Natuurlijk kunnen Terrakion en Virizion de aanval ook leren middels een Elite Charged TM. Mocht je dus al een hele goede hebben en geen raids meer willen doen, dan is dat ook een optie. De drie Pokémon komen vanaf vrijdag 5 november om 10.00 uur in het spel.

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.