Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Luno Front Cab Air Mattress.

Camperen is erg populair tijdens de vakanties. Ze trekken er massaal met een tent of caravan er op uit, maar ook de camper wordt steeds populairder. Dit huisje op wielen is lekker compact en je kan gaan en staan waar je wilt. Je ruimte is beperkt en je dient ook van elke vrije ruimte gebruik te maken. Ook in een grote werkbus, zoals een Mercedes Sprinter of Ford Transit, komt het weleens voor dat je even wilt rusten omdat je al even op de weg zit. Het Amerikaanse bedrijf Luno heeft een leuke uitvinding waarbij je eenvoudig een extra slaapplek kunt maken.

Met de Luno Front Cab Air Mattress heb je een op maat gemaakte set luchtbedden die precies past tussen en over het interieur in de cockpit. Zo wordt er als het ware een luchtmatras geplaatst over de stoelen en worden eventuele gaten gedicht zodat je er niet tussenin kunt vallen. Of het ook comfortabel ligt is maar de vraag. De Luno Front Cab Air Mattress wordt standaard geleverd met een pomp, maar komt ook met een flink prijskaartje. Het luchtbed kost maar liefst $399,-.