Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Vannacht om 1:00 uur begint Black Friday bij LEGO en onderdeel van deze actie is ook de lancering van de nieuwe LEGO AT-AT. Deze zeer bijzondere set, die je hier alvast kunt bekijken, is een nieuwe enorme Star Wars-set waar veel fans naar uitkijken!

De set is niet de grootste set van het jaar, maar wel de duurste. Je betaalt namelijk €799,99 en krijgt daarvoor 6785 steentjes. De reden dat de set wat duurder is dan bijvoorbeeld de Titanic heeft vermoedelijk te maken met de licentiekosten die LEGO moet betalen. Benieuwd naar de set of wil je hem zelfs bestellen? Dan kan dat via de website van LEGO.

Wanneer je de AT-AT dit weekend bestelt dan krijg je ook een aantal extra’s. Zo zijn er de Black Friday-cadeaus, maar dat is nog niet alles! Je krijgt namelijk ook een replica LEGO Lightsaber.

Wij geven een LEGO NES of andere set naar keuze weg! Benieuwd wat je hier voor moet doen? Klik dan hier!

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.