Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Gisterenavond werd er door de dataminers een volledig nieuwe versie van Pokémon GO uitgepluisd, waarover later meer. Maar er werden ook in het netwerkverkeer nieuwe dingen gevonden. Als belangrijkste nieuwe vondst werd een Deino Hat gevonden. Deze hoed in de vorm van een Deino-hoofd heeft een nog onbekend doel en dat maakt het natuurlijk interessant.

Op internet werd onder andere gespeculeerd over een Deino-Community Day, maar tijdens dergelijke evenementen is er normaal geen kleding. Het zou dus kunnen dat er een ander evenement komt met Deino. Zeker is dat nog niet natuurlijk. Vanavond komt er mogelijk meer informatie, want dan wordt de maand-update van Niantic verwacht.

Help de Pokémon Theme Song (Jason Paige, Gotta Catch ‘m All) aan een topnotering dit jaar! Klik hier en stem op de Top 2000!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.