Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Gisterenavond werd door Niantic om 22.00 uur een Season of Heritage-teaser gedeeld, maar helaas is er niet bij verteld wat er mee wordt bedoeld. Maar gelukkig zit het internet vol met oplettende spelers, want al snel werd de link gelegd naar verschillende hints, met als belangrijkste een hint naar Johto.

Season of Heritage-teaser

De afbeelding hierboven is een vergelijking tussen de Season of Heritage-teaser en een artwork van The Pokémon Company. De artwork bevat een afbeelding van de Johto-regio en daarmee lijkt dit dus een logische keuze te zijn. Dit past ook bij de geruchten dat er in februari een Pokémon GO-tour: Johto komt. In die maand is er bijvoorbeeld ook een Johto Cup in Pokémon GO. Pas vanavond wordt er op z’n vroegst meer duidelijkheid verwacht.

Help de Pokémon Theme Song (Jason Paige, Gotta Catch ‘m All) aan een topnotering dit jaar! Klik hier en stem op de Top 2000!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.