Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Sinds vanochtend 10.00 uur zitten Reshiram en Zekrom weer in Pokémon GO en kunnen ze voor het eerst Shiny zijn. Daar is dus extra veel vraag naar en daarom is het misschien maar goed dat het Reshiram en Zekrom Raid Hour is vandaag. Van 18.00 uur tot 19.00 uur zitten de twee er beiden extra veel en kun je dus extra veel raids doen.

Uiteraard kun je Reshiram en Zekrom Raid Hour niet alleen spelen, maar wij vermoeden dat er best wel wat vrienden willen meespelen. Laat ook vooral weer een keer je friendscode achter op het Facebookbericht over dit nieuwtje, zodat anderen je kunnen uitnodigen. Uiteraard is het niet de bedoeling je code onder ieder bericht te delen, maar onder dit bericht is dit wel goed.

Help de Pokémon Theme Song (Jason Paige, Gotta Catch ‘m All) aan een topnotering dit jaar! Klik hier en stem op de Top 2000!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.