Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Met de aankondiging van alle evenementen afgelopen dinsdag werd ook het Dragonspiral Descent-evenement aangekondigd. Maar details ontbreken nog altijd voor dit evenement. Op de website van Pokémon (en dus niet de website van Pokémon GO) wordt al een klein tipje van de sluiter opgelicht. Druddigon is namelijk onderdeel van het evenement en maakt zijn intrede tijdens het evenement:

On December 7, 2021, the Dragonspiral Descent event sees another Pokémon GO debut when Professor Willow catches sight of the Dragon-type Druddigon, kicking off some important Research Tasks.

Het lijkt er, aan de tekst hierboven te zien, wel op dat de Pokémon mogelijk niet in het wild komt. Maar dat is nog niet zeker!

Help de Pokémon Theme Song (Jason Paige, Gotta Catch ‘m All) aan een topnotering dit jaar! Klik hier en stem op de Top 2000!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.