Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Dit seizoen zijn er drie speciale maandelijkse Seizoens-Timed Researches die je kunt spelen als onderdeel van het Season of Herritage. De eerste is nu al beschikbaar en draait volledig om Stardust. De andere twee komen begin januari en begin februari, maar zullen alleen beschikbaar zijn als je een Pokémon GO Tour: Johto-ticket hebt gekocht.

Het Pokémon GO Tour: Kanto-ticket kostte vorig jaar rond de 12 euro. De verwachting is dat dit dus ook de prijs gaat zijn voor het Pokémon GO Tour: Johto-ticket. Bij de aanschaf vorig jaar kreeg je de Community Day-researches van januari en februari gratis. Nu krijg je dus toegang tot de XP en de Catch Challenge. Je moet je het ticket dan overigens al voor 10 januari kopen. Het ticket is nog niet te koop, maar dat zal ergens in de komende weken wel gaan gebeuren.

Help de Pokémon Theme Song (Jason Paige, Gotta Catch ‘m All) aan een topnotering dit jaar! Klik hier en stem op de Top 2000!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.