Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

De GO Fest 2022 Global-medaille is nu al gevonden door dataminers en dat is vroeger dan ooit natuurlijk. Het vinden van deze medaille is op zich niet bijzonder, want dat er ook volgend jaar weer een GO Fest komt ligt wel binnen de verwachting. Het is nog altijd een van de meest succesvolle evenementen in Pokémon GO namelijk. Wel verrassend is dat het evenement weer wereldwijd lijkt plaats te gaan vinden. Gezien de huidige pandemische situatie niet gek, maar wel opmerkelijk dat die keuze nu al gemaakt lijkt te zijn.

Helaas is alleen de code voor de GO Fest 2022 Global-medaille gevonden en bijvoorbeeld nog geen afbeelding. We verwachten voorlopig overigens ook geen aankondiging of ander nieuws nu, maar zeg nooit nooit natuurlijk. De afbeelding boven dit artikel is van de medaille van vorig jaar overigens.

Help de Pokémon Theme Song (Jason Paige, Gotta Catch ‘m All) aan een topnotering dit jaar! Klik hier en stem op de Top 2000!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.