Doorgaan naar artikel
Gaat Niantic reclames toevoegen in Pokémon GO? Er is code voor gevonden!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Pokémon GO bestaat dit jaar alweer zes jaar en alhoewel er altijd veel klachten zijn over het spel en de manieren waarop Niantic geld probeert los te krijgen bij spelers, hebben we gelukkig nooit reclames gehad in het spel. Maar het lijkt erop dat Niantic nu de opties onderzoekt voor reclames toevoegen in Pokémon GO. Zoals je hieronder kunt zien zijn er voorbereidingen getroffen om reclames toe te voegen in het spel. Dit wil niet zeggen dat het ook echt gaat gebeuren, maar Niantic zal dit niet zomaar toevoegen natuurlijk.

De vraag die natuurlijk veel spelers zullen hebben is, gaat Niantic echt reclames toevoegen in Pokémon GO? Daar is op dit moment niets zinnigs voor te zeggen. Het zou bijvoorbeeld ook kunnen dat je door reclames te kijken bepaalde functies kunt vrijspelen. Mocht er meer duidelijk worden dan laten we het natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Wij geven een Nintendo Switch Lite weg! Weten hoe? Kijk dan hier!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.