Doorgaan naar artikel
Johans Hardwarehub: The Smart Dog Collar
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over The Smart Dog Collar.

Tegenwoordig lijkt alles steeds slimmer te worden en slimmer te worden gemaakt. Of het nu gaat om een thermostaat, een koelkast of iets anders dat je dagelijks gebruikt. Ook voor je huisdieren wordt slimme accessoires ontwikkeld, waaronder The Smart Dog Collar. Het is een comfortabele hondenriem waarmee het vrijwel onmogelijk is om je viervoeter kwijt te raken wanneer hij in een spontane bui het op een lopen zet.

De slimme hondenriem is namelijk voorzien van een GPS-systeem. Deze zorgt ervoor dat je middels de bijbehorende app te allen tijde de locatie kan herleiden waar je hond uithangt. Dit gebeurt allemaal via de speciale Lost Modus die aanwezig is op de riem.

Daar bovenop is The Smart Dog Collar voorzien van meerdere sensoren waarmee de gezondheid van je hond in de gaten gehouden kan worden. Er wordt onder meer gekeken naar de slaapkwaliteit, slaapritme en het activiteitsniveau.

De riem wordt verkocht voor de adviesprijs van $99.-.