Doorgaan naar artikel
Komt er geen Pokémon Legends: Arceus-event in Pokémon GO?
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Nu Niantic al voor de nieuwe maand begint aankondigt welke evenement we allemaal krijgen, is vooraf veel meer duidelijk wat Niantic met de maand van plan is. Maar wat ons eind december al opviel was dat de grote afwezige een Pokémon Legends: Arceus-event is. Nu kan deze natuurlijk altijd later nog worden aangekondigd, maar dan zou dit wel samenvallen met een ander evenement.

Het spel verschijnt namelijk 28 januari en dan is ook het Electric & Steel-themed-event bezig:

Van woensdag 19 januari tot en met dinsdag 1 februari werken spelers samen met Spark om he laatste deel van de mysterieuze deur te activeren. Het evenement is geinspireerd op de Kanto-powerplant en heeft als Level 5-raidsboss Regice. Niets wat dus te maken lijkt te hebben met Pokémon Legends: Arceus.

Het zou overigens wel opmerkelijk zijn als er geen evenement komt, want tot nu toe was er altijd een evenement, hoe klein ook:

Eerdere evenementen rondom de release van Pokémon-games:

  • Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon – Artikel
  • Pokémon Let’s GO PIkachu & Eevee – Artikel
  • Pokémon Sword & Shield – Artikel
  • New Pokémon Snap – Artikel
  • Pokémon Shining Pearl & Brilliant Diamond – Artikel

Vooralsnog heeft het er dus alles van weg dat er geen Pokémon Legends: Arceus-event komt, maar het kan natuurlijk altijd alsnog. Mocht er een evenement komen, dan laten we het zo snel mogelijk weten.

Wij geven een Nintendo Switch Lite weg! Weten hoe? Kijk dan hier!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.