Doorgaan naar artikel
Niantic heeft het Wayfarer Ambassador Program aangekondigd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wayfarer is voor Niantic een van de belangrijkste onderdelen van het eigen universum, want dit platform zorgt ervoor dat potentieel interessante punten in de wereld ook echt in het spel komen. Daarom heeft het bedrijf de laatste jaren heel veel moeite in Wayfarer gestopt en gaat nu nog weer een stop verder. Er komt namelijk een Wayfarer Ambassador Program.

Het idee achter het Wayfarer Ambassador Program is om vertegenwoordigers uit de community te gaan betrekken, meer dan dat dit nu al gebeurt. Spelers die deel willen nemen zullen in ieder geval een rating van Good moeten hebben en natuurlijk zelf staan achter de missie en visie van Niantic. Wanneer je wordt gekozen, dan ben je ambassadeur voor een jaar (tot het einde van het kalender jaar).

Hoe meer inzet je toont in de community, hoe groter de kans is dat je wordt gekozen. Hoeveel ambassadeurs er worden gezocht is niet helemaal bekend, maar het lijkt er niet op dat ze er honderden zoeken. Mocht je deel willen nemen en benieuwd zijn naar de voordelen, dit krijg je als deelnemer:

  • Je mag sommige nieuwe functies testen voor dat andere spelers dit kunnen
  • Je mag feedback geven op verschillende zaken binnen Wayfarer
  • Helpen met de Community zelf
  • Je deelt de ideeën die je zelf terugkrijgt vanuit de Community
  • En je krijgt Niantic Swag!

Wil je meer weten over dit programma? Bekijk dan de website van Wayfarer.

Wij geven een Nintendo Switch Lite weg! Weten hoe? Kijk dan hier!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.