Doorgaan naar artikel
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Middels een persbericht heeft uitgever PQube laten weten dat de twin-stick arcade-racer naar de PlayStation 5 en Xbox Series X komt in de vorm van Inertial Drift Twilight Rivals Edition. Wat kun je allemaal verwachten in deze currentgen-versie?

  • Twilight Rivals voegt een nieuwe verhaalmodus toe die je de moeilijkste uitdaging tot nu toe biedt.
  • Performance- en Quality-modus geeft je de keuze om de game in 120 fps te spelen, maar met een lagere resolutie, of een 4k-resolutie met een lagere framerate.
  • 24 auto’s die elk unieke eigenschappen hebben. Kies uit sportwagens, hatchbacks, supercars en nog veel meer.
  • 14 circuits om het driften te bemeesteren. Race door neonverlichte straten, scheur door een tempelcomplex of geniet van een mooi berglandschap.
  • Ben je zeker van je driftkwaliteiten? Laat dit dan zien in een lokale en online multiplayer en neem het op tegen je vrienden of mensen van over de hele wereld.

Voor de PlayStation 4-, Xbox One-, Nintendo Switch- en pc-versies zal de Twilight Rivals Pack gekocht kunnen worden om de nieuwe verhaallijn alsook vier nieuwe auto’s en vier nieuwe circuits aan de game toe te voegen.

Zowel Inertial Drift Twilight Rivals Edition als de Twilight Rivals Pack zullen later dit jaar verschijnen. Ben je benieuwd naar deze game, dan kun je hier onze review lezen.