Doorgaan naar artikel
Mogelijke releasedatum The Devil In Me duikt op
Tim Horsting
Tim Horsting
Redacteur
Profiel

We zijn nog maar nét ontsnapt uit The Quarry of de volgende horrorgame van Supermassive Games staat alweer om de hoek. The Devil In Me is al weer het vierde deel in “The Dark Pictures Anthology” en de afsluiter van het eerste seizoen, aldus de makers. Hoewel de ontwikkelaar officieel nog geen releasedatum bekend heeft gemaakt, staat de game nu in de PlayStation Store vermeld voor 21 oktober 2022. Gezien de releasedatums van de vorige games én het feit dat we dan midden in het Halloweenseizoen zitten, lijkt deze datum zeer aannemelijk.

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me is geïnspireerd op het “murder hotel” van de Amerikaanse seriemoordenaar H.H Holmes. Een mysterieus hotel, Saw-achtige boobytraps en heel, heel veel horror. Waar de vorige games wat meer het bovennatuurlijke opzochten, lijkt The Devil In Me voor een wat meer realistischere kijk te gaan.

Over de cast is helaas nog weinig bekend. Wel weten we dat de hoofdpersoon gespeeld wordt door de Ierse actrice Jessie Buckley (Taboo, Chernobyl, Men, I’m thinking of ending things) en uiteraard keert karakteracteur Pip Torrens (Preacher, Elden Ring) ook weer terug als de mysterieuze “curator”.

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me verschijnt dus wellicht op 21 oktober en is het wachten op de officiële bevestiging van Supermassive Games. De game zal beschikbaar zijn voor PlayStation, Xbox en pc.