Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We mogen weer een leuke prijs weggeven, namelijk kaartjes voor Bullet Train! De nieuwe film die in de bioscoop draait sinds iets meer dan een week:

In Bullet Train zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben… en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen. In deze film van regisseur David Leitch (Deadpool 2) is dat nog maar het begin van een wilde, spannende non-stoprit door het hedendaagse Japan. Verder met o.a. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio en Sandra Bullock.

Meedoen is simpel, stuur kort waarom jij de kaartjes moet winnen naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet win jij de kaartjes.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarde van toepassing!