Doorgaan naar artikel
Winactie: Maak kans op een paar schoenen uit de Clarks Pokémon-collectie!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Begin vorige maand is de Clarks Pokémon-collectie gelanceerd, een speciale limited edition make-over van de bekende Clarks Originals. En om dit te vieren mogen wij een paar in een kleur en maat naar keuze weggeven!

De iconische Clarks Originals-stijlen hebben een Pokémon make-over gehad. De klassieke zwart suède Wallabee Boot voor volwassenen is voorzien van een Pikachu-print, afgewerkt met een geborduurde Poké Ball en kleurrijke contrastkleurige zolen. Een comfortabele schoen met een Pokémon twist.

Pokémon is een van de grootste franchises ter wereld en volgens het merk past het daarom perfect bij het bekende schoenenmerk Clarks. De populaire entertainment-franchise en de toonaangevende schoenenretailer zijn niet alleen voor kinderen, maar ook volwassenen. Pokémon is niet alleen meer een tv-serie voor kinderen, het heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen – van videogames tot de razend populaire Pokémonkaarten. De Clarks Originals voor volwassenen zijn perfect om even terug te gaan naar de jeugd. Herbeleef de dagen dat er in de pauze Pokémonkaarten geruild werd met vrienden of dat er na schooltijd werd gehaast om de tv-serie thuis te kunnen kijken.

Je maakt op de volgende manier kans op de schoenen:

  • Laat ons weten welke Pokémon volgens jou een eigen paar schoenen verdient en vooral ook waarom!
  • Stuur het antwoord voor 15 september naar prijsvraag@nwtv.nl

Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing!