Doorgaan naar artikel
F1 22-update voegt nieuwe livery Ferrari toe
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Aankomend weekend is de Italian Grand Prix en zoals wel vaker pakt Ferrari tijdens die race uit. Voor deze keer hebben ze een speciale livery ontwikkeld en deze kun je zien in onderstaande video. Deze livery zal ook zitten in een nieuwe F1 22-update, samen met uniformen voor coureurs en pit crew, en helmen en laarzen. Daarnaast zal ook het Shanghai International Circuit toegevoegd worden aan de game. Wanneer de update zal verschijnen is nog niet duidelijk, maar lang zal het niet meer duren.

Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director bij Codemasters, zei er het volgende over:

We zijn verheugd om Ferrari te helpen tijdens dit speciale moment en dit iconische nieuwe beeld dat zij hebben ontwikkeld naar F1 22 te brengen. Onze studio is een gevestigde naam als het gaat om het creëren van authentieke race-ervaringen. Toevoegingen als deze maken extra duidelijk hoe sterk de game is geïntegreerd in de wereld van Formula 1.

F1 22 is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc. Mocht je onze review nog niet gelezen hebben, dan kun je dat hier doen.