Doorgaan naar artikel
Bezoek NWTV op de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con 2022
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Gameredacteur / Bordspellenredactiemanager / Eventmanager
Profiel

Nog iets meer dan een week wachten en dan kunnen liefhebbers van geek culture weer volledig genieten op de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con 2022 in de Jaarbeurs Utrecht. In het weekend van 19 en 20 november gaat het evenement weer losbarsten vol gaming, comics, cosplay, merchandise en activiteiten.

Wij staan er ook met een Pokémon-ingekleurde stand waar je onder andere de Pokémon Trading Card Game kan spelen, eventueel onder begeleiding van twee experts. Mocht je nog geen deck hebben, kan je een setje proberen mede mogelijk gemaakt door Renecards. Ook is er een Pokémon GO-chill-area waar iedereen hun telefoon kan opladen en Pokémon kan ruilen. Mocht je nou denken dat je de beste bent, kan je je wagen aan ons Pokémon GO-toernooi (Great League).

Dat niet alleen, want ook de nieuwste Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zullen speelbaar zijn op onze stand! Daar houdt onze liefde voor de franchise niet op, want je kan op de foto met de nieuwste starter-Pokémon van deze games in onze unieke Pokémon photobooth, in samenwerking met Swappie. Daarnaast zal er ook een Pokémon Unite-area zijn, powered by MCon.

Al met al is er dus genoeg bij ons te beleven op de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con 2022 in het weekend van 19 en 20 november in de Jaarbeurs Utrecht. Hopelijk zien wij jullie daar!