Doorgaan naar artikel
Stem jij de Pokémon Theme Song weer de Top 2000 in?
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe stemronde van de Top 2000. Tot en met 7 december kun je stemmen op de lijst der lijsten waar zoals altijd het jaar mee afgesloten wordt. En al jaren staat de Pokémon Theme Song er in! En de laatste jaren roepen wij altijd iedereen op die net als wij Pokémon een warm hard toedraagt en een plekje overheeft in zijn lijst om het nummer toe te voegen.

De Pokémon Theme Song heet overigens echt Jason Paige – Gotta Catch ‘m All! En voor wie altijd roept, dit nummer hoort er niet in. Dat is het mooie aan de Top 2000. Jij bepaalt wat er in staat en geen regels die beperkingen op leggen. Het zijn dan misschien de beste nummers ooit gemaakt, maar wel volgens jou. Dus niet getoetst aan kwaliteit, maar aan jouw gevoel. En voor veel spelers is het gevoel bij de Pokémon Theme Song heel goed en heeft het nummer dus bestaansrecht in de lijst der lijsten. Stemmen kan overigens hier vanaf 8.30 uur!

Stem jij weer op de Pokémon Theme Song dit jaar? Het kan nog tot en met 7 december! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.