Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Het gebruik van robots is steeds dichterbij en met dank aan kunstmatige intelligentie worden ze ook steeds slimmer. Maar wat als ze niet meer alleen doen wat wij willen? Dat kun jij ontdekken in de bioscoop met dank aan onze nieuwe winactie. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar de film M3gan in de bioscoop. Tevens krijg je een bijbehorende fles (zie afbeelding):

  • Als jij een robot een klus zou laten uitvoeren, wat zou dit dan zijn?

Stuur je antwoord voor 12 januari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop en krijg je de fles thuisgestuurd! De film draait vanaf 5 januari in de bioscoop.

Een van de meest productieve geesten in de wereld van de horror – James Wan, de filmmaker achter de Saw-, Insidious- en The Conjuring-franchise en de producent van de Halloween-films, The Black Phone en The Invisible Man – komt nu met een verfrissende vernieuwing van het horrorgenre. M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma (Allison Williams uit Get Out) en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze zich ontwikkelt tot een vriendin, leraar, speelkameraadje en beschermer voor het kind waaraan ze is gekoppeld. Wanneer Gemma onverwachts de zorg op zich moet nemen van haar achtjarige nichtje Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), is ze onzeker over hoe ze een goede ouder kan zijn voor haar. Omdat Gemma onder grote druk staat op haar werk, besluit ze haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging om beide problemen tegelijk op te lossen. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen.

De film kent rollen voor Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring) en Stephane Garneau-Monten (Straight Forward). Universal Pictures en Blumhouse presenteren een Atomic Monster-productie in samenwerking met Divide/Conquer. Uitvoerend producenten zijn Allison Williams, Mark Katchur, Ryan Turek, Michael Clear, Judson Scott, Adam Hendricks en Greg Gilreath.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.