Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Terug naar het LA van de jaren 20 van de vorige eeuw om de opkomst en ondergang van figuren uit die tijd te zien. Dat is wat je doet in de nieuwste film Babylon, die vanaf 19 januari in de bioscopen draait. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop. Tevens geven we aan een van de drie winnaars een cocktailset weg (zie afbeelding):

  • Als jij naar een stad in de jaren 20 van de vorige eeuw zou kunnen reizen, welke zou dit dan zijn?

Babylon

Stuur je antwoord voor 26 januari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop en krijg je de fles thuisgestuurd!

Babylon, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle met Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva in de hoofdrol, is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920. Ook o.a. Jovan Adepo, Li Jun Li en Jean Smart spelen in deze film over de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood.

Een ware sterrencast van onder meer Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Li Jun Li, Jovan Adepo, Max Minghella, Flea, Samara Weaving, Rory Scovel, Lukas Haas, Eric Roberts, Damon Gupton, P.J. Byrne schittert in Babylon.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Babylon