Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor A Man Called Otto!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Je vrienden kies je, je buren niet. En wanneer Otto nieuwe buren krijgt, ontstaat er een bijzondere vriendschap! In de nieuwste film A man called Otto, die vanaf 9 februari in de bioscopen draait, zie je dit verhaal. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop:

  • Wat zijn de gekste buren die jij ooit hebt gehad?

Stuur je antwoord voor 16 februari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp.

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.