Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor Missing!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is weer tijd voor een nieuwe actie, want we mogen drie keer twee kaartjes weggeven voor de film MISSING, die vanaf 23 februari in de bioscoop te zien is. En meedoen is simpel, je hoeft alleen maar de onderstaande vraag te beantwoorden:

  • Welk geheim hoop jij dat je moeder nooit te weten komt?

Stuur je antwoord voor 2 maart naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp.

MISSING is een ijzingwekkend mysterie van de makers van Searching dat je als kijker achterlaat met de vraag hoe goed je je dierbaren eigenlijk kent. Als haar moeder (Nia Long) tijdens een vakantie in Colombia met haar nieuwe vriend verdwijnt, gaat June (Storm Reid) op zoek naar antwoorden. Gehinderd door internationale bureaucratie maakt June duizenden kilometers verderop in Los Angeles creatief gebruik van alle moderne technologie die tot haar beschikking staat om haar moeder te vinden voordat het te laat is. Maar haar digitale detectivewerk levert langzaamaan meer vragen op dan antwoorden. Haar moeder blijkt veel geheimen te hebben en dat zorgt ervoor dat June mogelijk zelf ook gevaar loopt.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.