Doorgaan naar artikel
De Games with Gold maart 2023 zijn bekend
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

De games die Microsoft aanbiedt voor hun maandelijkse service, zijn al voor een lange periode nou niet de meest bijzondere games. Ook de Games with Gold maart 2023 zijn niet van het allerhoogste niveau, maar toch heeft Microsoft voor deze maand de weg omhoog een klein beetje gevonden. Er worden dit keer namelijk geen twee, maar drie games aangeboden:

  • Trüberbrook – de gehele maand beschikbaar
  • Sudden Strike 4: Complete Collection – de gehele maand beschikbaar
  • Lamentum – beschikbaar vanaf 16 maart tot en met 15 april

De charmante point-and-click-adventure Trüberbrook bestaat uit omgevingen die met de hand zijn gemaakt en heeft de inspiratie gehaald uit series als Twin Peaks en The X-Files. Als een Amerikaanse student ontrafel je het mysterie van een Duits stadje.

Met Sudden Strike 4 krijg je een Tweede Wereldoorlog-RTS voorgeschoteld. Kies uit de Britten, Amerikanen, Duitsers of de Sovjets en herbeleef iconische gevechten, zoals de Road to Dunkirk. Met deze complete collectie krijg je ook nog eens alle vijf uitgebrachte stukken DLC.

In de krankzinnige nachtmerrie van Lamentum moet de rijke Victor Hartwell niet alleen zien te ontsnappen, maar ook zijn zieke vrouw proberen te redden. Maar tegen welke prijs?