Doorgaan naar artikel
Lees hier wat de cosplay-activiteiten zijn tijdens Made in Asia
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Gameredacteur / Bordspellenredactiemanager / Eventmanager
Profiel

In het weekend van 6 en 7 mei kunnen liefhebbers van Aziatische cultuur weer losgaan in de Evenementenhal in Gorinchem tijdens Made in Asia. Naast videogames kunnen bezoekers ook kijken naar de prachtig verklede mensen tijdens de verschillende cosplay-activiteiten.

Populaire cosplayers zoals Multifluffyness, Satiella, Sammycosplay en CosplayClues zullen aanwezig zijn in de Cosplay Village met nog zes andere cosplayers die binnenkort aangekondigd gaan worden op de website van Made in Asia.

Mocht je zelf graag verkleed gaan, dan kan je ook meedoen aan de Cosplay Contest als solo- of duo act. Het draait hier niet alleen om je uiterlijk, maar ook om de uitvoering van jouw/jullie act. Er worden drie acts gekozen die met de prijzenpot naar huis gaan. Mocht je puur je outfit willen laten zien aan het publiek, dan kan je je ook aanmelden voor de Cosplay Catwalk waar geen prijs te verdienen is, maar je zeker applaus kan verwachten van het publiek.

Mocht je op zoek zijn naar liefde of vriendschap, dan kan je ook naar de Fan Meet Ups om gelijkgestemden te ontmoeten of meedoen aan de Cosplay Datingshow om een mogelijke toekomstige date te leren kennen.