Doorgaan naar artikel
Niantic reageert op berichten over dalende inkomsten
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gebruikelijk is het niet, maar Niantic heeft zowaar gereageerd op berichten in de media. Helaas nog altijd niet op #HearUsNiantic, daar worden we namelijk nog massaal op genegeerd, maar wel op de geruchten dat de inkomsten de afgelopen maanden flink gedaald zijn.

“We generally don’t comment on third-party estimates of our revenue as they are often incorrect, which is the case here, our revenue so far in 2023 is up on last year.”

Op zich is het goed dat Niantic reageert op geruchten en aangeeft dat dit niet klopt (volgens hen), maar het feit dat op zaken waar veel gezeur op is niet beantwoord worden is wel kwalijk. Vermoedelijk zal hier uiteindelijk nooit op gereageerd worden.

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.