Doorgaan naar artikel
The Silph Road stopt, maar sommige onderdelen maken wel een doorstart
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Toen we het nieuws gisteren lazen moesten we eerst kijken of het niet 1 april was, maar het is echt waar. The Silph Road stopt en dat is natuurlijk heel jammer! Al zolang als wij Pokémon GO kennen en het spelen (vanaf dag 1) is The Silph Road onderdeel van ons avontuur. Om te beginnen willen we iedereen ervan dan ook bedanken voor alles wat jullie voor de community hebben gedaan. Dat ze nu stoppen heeft er alles mee te maken dat ze dit eigenlijk al vorig jaar wilden doen, maar Niantic toen besloot ze te sponsoren:

Niantic’s sponsorship of the Silph Road has concluded. After considering the mounting financial constraints facing our team, along with the momentum and landscape of the game in 2023, our team has come to the bittersweet conclusion that it is time to close what has been an incredibly rewarding and memorable chapter of our lives.

Het goede nieuws is dat The Silph Road niet helemaal stopt. Wat vooral stopt zijn alle zaken die voor de community zijn om te gebruiken, zoals toernooien en trainer cards. De subreddit blijft gelukkig en hier worden ook de onderzoeken gedeeld.

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.