Doorgaan naar artikel
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Filmredactiemanager
Profiel

Liefhebbers van off-road-racen opgelet, Nacon heeft namelijk vandaag Overpass 2 uit de doeken gedaan met een heuse aankondigingstrailer. Overpass 2 is de opvolger van, hoe kan het ook anders, Overpass; een game die wij destijds beloonden met vier sterren. De ontwikkelaars hebben er het volgende over te zeggen:

“Bouwend op de ervaring van de studio in de ontwikkeling van racing-games en feedback van spelers op de eerste game, zal Overpass 2 een verbeterde ervaring met meer diepgang leveren. In de game moeten coureurs met krachtige, officieel gelicenseerde ATV’s en UTV’s de snelste tijden proberen te halen op extreme tracks. De game is ontwikkeld in de Unreal Engine 5 en biedt een schat aan gevarieerde content, met 37 voertuigen in 3 categorieën, 5 omgevingen, 31 circuits en diverse race-modes, inclusief een sterk uitgebreide career-mode. Om obstakels te passeren en wedstrijden te winnen, moeten speler hun krachtige voertuigen onder controle zien te houden en ze kundig over de tracks sturen.”

Overpass 2 zal op 19 oktober verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series en pc. De vorige generatie consoles zal dus worden overgeslagen.