Doorgaan naar artikel
#HearUsNiantic2-discussie loopt uit de hand, spelers gaan soms echt heel veel te ver!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Pokémon GO Director Michael Steranka is een van de weinige mensen die in het openbaar komt op sociale media vanuit het Pokémon GO-team en dat is natuurlijk niet zonder reden. Altijd al was er veel gezeur op Niantic om verschillende keuzes. Nu is het in het algemeen prima om een mening te hebben, maar mensen persoonlijk aanvallen is nooit oké.

Wij hopen dan ook dat spelers dit niet eens overwegen en willen iedereen vragen de discussie constructief te houden! Op deze manier bereik je hoogstens het tegenovergestelde. Het goede nieuws is wel dat Michael Steranka laat weten meer met spelers te gaan praten. Dit komt overigens natuurlijk niet door dit soort reacties, maar doordat hij (tijdelijk) terug is van ouderschapsverlof.

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.