Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Sinds maandag zitten de purified gems in Pokémon GO. Een item waarmee je Level 3 en Level 5 raidbosses in Shadow Raids van hun Enraged-status kunt afhelpen. Wanneer de Pokémon Enraged is, is hij tijdelijk sterker in zowel defense als attack. Middels de purified gems kun je dit dus ongedaan maken. Spelers hebben ondertussen getest wat er nodig is om deze status helemaal weg te spelen en het antwoord ligt bij acht purified gems.

Dit zijn pas de eerste berichten, dus of het helemaal klopt is onbekend, maar het klinkt wel logisch. Acht is overigens flink, want je moet flink wat Shadow Shards krijgen om er acht te maken.

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.