Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is misschien wel het grootste probleem sinds de Remote Raidpass-nerf. Spelers hebben moeite om elkaar te vinden. Zelfs in grote steden zoals Eindhoven lukt het niet altijd, maar gelukkig is daar een door Niantic erkende lokale Pokémon GO-Community. Daardoor Zijn er bijna altijd wel voldoende spelers te vinden en hebben zich voor de Mewtwo-raids meer dan veertig spelers gemeld.

Om ook de overige spelers te helpen gaan we zoals eerder aangekondigd de lijst met Pokémon GO-Communities terugbrengen. Deel dus jouw lokale Pokémon GO-Community met ons en wij zorgen dat hij op de lijst komt!

Let op, vul alleen de lijst in als je beheerder bent van de lokale Pokémon GO-Community! Anders mag dit niet.

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.