Doorgaan naar artikel
Shadow Legendary Raids lijken de eerste echt goede toevoeging van Niantic voor Local Play
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is alweer ruim een maand een discussie, helpt het beperken van Remote Raids en Remote Raidpassen echt om de visie van Niantic te behalen, of is het vooral een extra manier om geld binnen te harken? Beiden zullen een beetje waar zijn, maar het haalt niet echt mensen naar buiten. Een enkeling gaat nu wel weer naar buiten, maar dat weegt niet op tegen spelers die simpelweg minder (of zelfs niet meer) raiden.

In de podcast bespraken Dennis en ik ook al dat remote raiden zelf minder aantrekkelijk maken niet de oplossing is. Wat wel kan werken is lokaal raiden aantrekkelijker maken. Elite Raids waren hier al een voorbeeld van, maar met Shadow Raids en zeker Shadow Legendary Raids is hier een extra stap in gezet. En die werkt. We zien om ons heen heel veel spelers die delen dat ze weer een echt leuke raiddag hadden en zelf lopen we ook net die extra meters voor die Shadow Raid.

We willen dan ook vanuit onze plek Niantic complimenteren met deze volgens ons goede toevoeging en hopen dat vanaf nu de focus op positieve nieuwe functies ligt. We zijn daarnaast wel ook heel erg benieuwd naar wat jullie er van vinden?

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.