Doorgaan naar artikel
Shadow Raids en Shadow Shards zijn volledig verdwenen uit Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wie had gehoopt dat met het einde van het Team GO Rocket-event de Shadow Raids en Shadow Shards zouden blijven heeft helaas pech. Beide onderdelen uit het spel zijn verdwenen. De Shadow Raids zijn nergens meer te bekennen en wanneer je leden van Team GO Rocket verslaat krijg je geen Shadow Shards meer. Dat is voor spelers die er heel veel plezier aan hadden jammer, alhoewel er zoals altijd bij Team GO Rocket ook veel gezeur op was.

Wanneer we de Shadow Raids en Shadow Shards weer terug kunnen verwachten is onbekend. Het lijkt ons niet iets wat maar incidenteel toegevoegd wordt, maar dat moet blijken.

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.