Doorgaan naar artikel
Nieuw Pokémon GO-seizoen past goed bij de Pokémon GO Fest 2023-aankondigingen
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Sinds de Pokémon GO Fest 2023-aankondigingen is het rustig gebleven rondom dit evenementen en weten we niet heel veel meer. De teaser voor het nieuwe seizoen die enkele uren geleden live is gezet bevat echter linkjes naar deze Pokémon GO Fest 2023-aankondigingen. De belangrijkste die ons gelijk opvielen zijn:

  • De naam van het nieuwe seizoen is Hidden Gems en het logo bevat ook edelstenen. Het logo van Pokémon GO Fest 2023 heeft dit ook
  • De schatkaart aan het einde van de teaser. De afbeelding voor de wereldwijde GO Fest bevat ook een schatkaart. We lijken dus weer naar het einde van het seizoen met Pokémon GO Fest 2023 toe te gaan werken

We hopen natuurlijk net als de meeste spelers dat de eerste echte Pokémon GO Fest 2023-aankondigingen er snel aankomen! Dat levert vaak, zeker voor de spelers die al een ticket hebben, extra voorpret op!

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.