Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor Transformers: The Rise Of The Beast
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De Transformers zijn weer terug in de bioscoop vanaf 8 juni met hun film Transformers: The Rise Of The Beast. En wij mogen kaartjes weggeven voor deze film, inclusief een aantal toffe goodies. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop:

  • Welke Transformer is jouw favoriet (mag ook uit andere films en tekenfilms zijn)?

Stuur je antwoord voor 15 juni naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Naast de kaartjes mogen we ook een set walkie talkies en charge mats weggeven van de film!

Transformers: Rise of the Beasts keert terug naar de actie en het spektakel dat wereldwijd zo veel indruk heeft gemaakt op bioscoopbezoekers. De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers – de Maximals – in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons. De film wordt geregisseerd door Steven Caple Jr. en kent hoofdrollen voor Anthony Ramos en Dominique Fishback met daarnaast stemrollen voor o.a. Pete Davidson en Michelle Yeoh.
Op deze prijsvraag zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Transformers: The Rise Of The Beast