Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor Insidious: The Red Door
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Op 6 juli is het zover, dan verschijnt Insidious: The Red Door in de bioscopen en wij mogen tickets weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop:

  • Waarom wil jij tickets winnen voor deze film?

Stuur je antwoord voor 13 juli naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp.

Insidious: The Red Door

In Insidious: The Red Door keert de oorspronkelijke cast van de horrorfranchise terug voor het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert. Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh (Patrick Wilson) en de inmiddels studerende Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit Het Verder in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen. De oorspronkelijke cast van Insidious is terug met Patrick Wilson (die ook zijn regiedebuut maakt), Ty Simpkins, Rose Byrne en Andrew Astor. Daarnaast spelen Sinclair Daniel en Hiam Abbass mee. De film is geproduceerd door Jason Blum, Oren Peli, James Wan en Leigh Whannell. Het scenario is geschreven door Scott Teems naar een verhaal van Leigh Whannell dat gebaseerd is op de personages bedacht door Leigh Whannell

Op deze prijsvraag zijn de algemene voorwaarden van toepassing.