Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor Mission Impossible – Dead Reckoning part one
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Tom Cruise lijkt er maar geen genoeg van te krijgen en dat is maar goed ook. Daardoor komt Mission Impossible – Dead Reckoning part one 13 juli naar de bioscoop en wij mogen tickets weggeven Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop:

  • Wat is jouw favoriete Mission Impossible-film en waarom?

Stuur je antwoord voor 20 juli naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Naast de kaartjes mogen we ook koptelefoons shirts weggeven van de film!

In MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING PART ONE beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

Op deze prijsvraag zijn de algemene voorwaarden van toepassing.