Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor Oppenheimer
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Op 20 juli is het zover, dan verschijnt Oppenheimer in de bioscopen en wij mogen tickets weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop:

  • Welke Christopher Nolan-film is jouw favoriet?

Stuur je antwoord voor 27 juli naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp.

Oppenheimer

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest. De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw: bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Oscar®-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey, Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission. Daarnaast zien we de voor een Oscar®-genomineerde Florence Pugh als psychiater Jean Tatlock, Benny Safdie als theoretisch natuurkundige Edward Teller, Michael Angarano als Robert Serber en Josh Hartnett als de baanbrekende Amerikaanse kerngeleerde Ernest Lawrence. Ook Oscar®-winnaar Rami Malek maakt zijn opwachting in Oppenheimer, waarin regisseur Nolan opnieuw samenwerkt met de achtmaal voor een Oscar®-genomineerde acteur, schrijver en filmmaker Kenneth Branagh

Op deze prijsvraag zijn de algemene voorwaarden van toepassing.