Doorgaan naar artikel
De Nederlandse Pokémon-podcast, de MetaPodcast, is weer terug van vakantie!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De afgelopen vier weken was de MetaPodcast even in een soort van vakantiemodus. Ik was drie weken naar de Verenigde Staten en de laatste reguliere podcast ging door technische problemen niet door. Dennis en ik hebben daarom twee keer een kort nieuwsupdate gegeven en twee keer een special uitgezonden, maar vanavond is weer een reguliere opname van deze podcast.

In de MetaPodcast bespreken we wekelijks het laatste Pokémon- en Pokémon GO-nieuws, komen vragen van luisteraars aan bod en behandelen we PVP, Pokémon-muziek en een feitje uit de Pokédex. Centraal staan ook onze avonturen in het spel en natuurlijk die van de luisteraars. Met ongeveer 1000 maandelijkse luisteraars (een nog altijd groeiend aantal) en tegenwoordig bijna twintig betalende luisteraars (tussen de €2,50 en €10,- euro per maand) is het de succesvolste Pokémon-podcast van Nederland.

Wekelijks plaatsten we de nieuwe podcast uiterlijk op woensdagochtend! Mocht je nog vragen hebben voor de opnames van vanavond, stuur die dan naar info@nwtv.nl.

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.