Doorgaan naar artikel
De Pokémon GO Plus + is weer verkrijgbaar bij Bol en andere platformen
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

In aanloop naar de lancering raakte de Pokémon GO Plus + uitverkocht en er was minder en minder keuze om hem te kunnen kopen. Bol.com, het platform dat wij vaak promoten omdat we bij verkoop zelf een klein beetje van het bedrag krijgen zonder dat onze bezoekers extra moeten betalen, was een van deze platformen. Maar vanochtend viel ons op dat de Pokémon GO Plus + weer te koop is.

Met de Pokémon GO Plus + kun je onder andere voor het eerst Great- en Ultra Balls gebruiken met een dergelijk apparaat en je krijgt er een speciale Research van. Wij hebben hem zelf nog overigens een week en hij bevalt zeker!

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com. Op dit moment is hij overigens uitverkocht. Je kunt er voor kiezen om je te laten waarschuwen wanneer hij er weer is, of hem natuurlijk ergens anders bestellen.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.