Doorgaan naar artikel
Spellenspektakel 2023 gaat bijna van start!
Janneke Ooms-Janssen
Janneke Ooms-Janssen
Redacteur
Profiel

Op 4 en 5 november is het weer tijd voor het Spellenspektakel 2023! Zoals ieder jaar vindt deze plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 10.00 uur – 18.00 uur. NWTV is ook dit jaar van de partij, dus binnenkort kun je hier een impressie vinden van de spellenbeurs. Hier kun je lezen wat wij vonden van de editie van vorig jaar.

Een losse ticket voor een volwassene kost €17,50 en deze zijn nog verkrijgbaar. Voor kinderen zijn er goedkopere tickets beschikbaar en voor hen is er tevems een apart kinderplein waar ze zich de hele dag kunnen vermaken onder begeleiding van door de beurs ingezette pedagogisch medewerkers.

Foto: Joost Klein Middelink

Natuurlijk zullen de grote speluitgevers weer aanwezig zijn. Zo had 999 Games vorig jaar een groot plein waarop verschillende spellen uitgelegd en gespeeld konden worden, en White Goblin Games had een winkel opgezet met een aantal mooie aanbiedingen. Ook zijn er kleinere spelverkopers aanwezig en kun er allerlei spullen kopen die je nodig hebt om te spelen. Denk hierbij aan verf om miniaturen te schilderen en dice trays bijvoorbeeld. Naast bepakt en bezakt weer naar huis gaan, kun je aan verschillende activiteiten deelnemen. Op beide dagen vindt onder andere een toernooi plaats van Magic The Gathering. Wij hebben er zin in!