Doorgaan naar artikel
Updates aangekondigd bij het inloggen met een Pokémon Trainer Club account!
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Pokémon-redacteur
Profiel

UPDATE: Vandaag (14 december) is er een Super Incubator in je “today” verschenen. Deze kun je claimen als je je Pokémon GO account koppelt aan je Pokémon Trainer Club account.

 

Vanavond is bekendgemaakt dat er zeer binnenkort het een en ander gaat veranderen bij het inloggen in Pokémon GO met een Pokémon Trainer Club-account. Per 16 november zul je namelijk bij het inloggen met dit type account een vernieuwd inlogscherm zien.

Als gevolg van deze wijziging kan iedereen met een Pokémon Trainer Club-account automatisch worden uitgelogd. Je moet dan je account opnieuw valideren om weer toegang te krijgen.

Voordat de update wordt doorgevoerd, wordt aangeraden om de gebruikersnaam en het wachtwoord ergens te noteren. Je accountnaam kan verschillen van je spelersnaam, dus let daar wel goed op.

Zodra de update is doorgevoerd en het account weer is gevalideerd, ontvangen de spelers met het Pokémon Trainer Club-account een beloning! Wat dit precies gaat zijn, is op dit moment nog onbekend.

Als er nog geen extra inlogmethode aan je account is toegevoegd, wordt ook aangeraden dit snel alsnog te doen. Dit ook om te voorkomen dat je niet meer kunt spelen als een bepaalde inlogmethode (tijdelijk) niet beschikbaar is. Ook hier komt weer een bepaalde (op dit moment nog onbekende) beloning aan te hangen.

Mocht je een Pokémon Trainer Club-account hebben en je weet de inloggegevens niet meer, kun je die hier herstellen. En heb je verder nog hulp nodig? Neem dan contact op met de klantenservice van The Pokémon Company International!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.