Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor The Beekeeper
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 11 januari is in de bioscoop de film: The Beekeeper te zien en wij mogen kaartje weggeven! Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop:

  • Welke film van Jason Statham vind jij het beste en waarom?

Stuur je antwoord voor 14 januari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

De gepensioneerde staatsagent Adam Clay (Jason Statham) is een voormalig lid van de beruchte ‘beekeepers’, een machtige en clandestiene organisatie van ‘deep state operatives’. Wanneer hij een politieke samenzwering ontdekt op het hoogste niveau, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid. The Beekeeper is een spannende actiethriller van David Ayer (‘Suicide Squad’, ‘Bright’, ‘Fury’, ‘End of Watch’) met Jason Statham (‘The Meg’, ‘The Expendables’-franchise en ‘Operation Fortune’) in de hoofdrol.