Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor de film: Argylle
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf vandaag 1 februari draait de film: Argylle in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij met iemand naar deze spionagetriller.

  • Wie zou jij meenemen naar deze film en waarom?

Stuur je antwoord voor 8 februari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Argylle is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller. Bryce Dallas Howard (Jurassic World-franchise) vertolkt de rol van Elly Conway, de teruggetrokken auteur van een serie succesvolle spionageromans, die ’s avonds het liefst lekker thuis op de bank zit met haar laptop en haar kat Alfie. Maar als de fictieve plots van Elly’s boeken – over geheim agent Argylle en zijn missie om een wereldwijd spionagenetwerk te ontmantelen – steeds meer gaan lijken op de geheime activiteiten van een echte spionagedienst, is het afgelopen met die rustige avondjes thuis. Samen met Aiden (Oscar®-winnaar Sam Rockwell), een spion met een kattenallergie, racet Elly (met Alfie in haar rugzak) de wereld over om de moordenaars een stap voor te blijven als de grens tussen haar fictieve en echte wereld begint te vervagen.