Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor Madame Web
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 15 februari draait de film: Madame Web in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij met iemand naar deze film. Daarnaast hebben we ook nog paraplu’s en waterflessen beschikbaar als prijs!

  • Wie zou jij meenemen naar deze film en waarom?

Stuur je antwoord voor 16 februari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like daarnaast ook onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans! Like je daar deze actie, dan maak je namelijk ook kans! Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

“Intussen in een ander universum…” MADAME WEB is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.