Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartje voor de film: Bob Marley: One Love
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 15 februari draait de film: Bob Marley: One Love in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij met iemand naar deze film. Daarnaast mogen we ook nog speakers weggeven, wat de prijs nog toffer maakt!

  • Welk liedje vind jij het beste van Bob Marley en waarom?

Stuur je antwoord voor 15 februari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like daarnaast ook onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans! Like je daar deze actie, dan maak je namelijk ook kans! Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Bob Marley: One Love viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid. Ontdek voor het eerst op het grote scherm het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek. Geproduceerd in samenwerking met de familie Marley, met Kingsley Ben-Adir als de legendarische muzikant en Lashana Lynch als zijn vrouw Rita.