Doorgaan naar artikel
Win kaartjes voor de bioscoopfilm: Drive-Away Dolls
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 22 februari draait de film: Drive-Away Dolls in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij met een vriend of vriendin naar deze film.

  • Met welke vriend of vriendin zou je wel een roadtrip willen maken en waarom?

Stuur je antwoord voor 22 februari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop.  Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like daarnaast ook onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans! Like je daar deze actie, dan maak je namelijk ook kans!Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

In deze humoristische film, geschreven door Ethan Coen en Tricia Cooke, maken we kennis met Jamie, een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin, en haar terughoudende vriendin Marian, die nodig eens wat losser moet worden. Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.